logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 ONDERNEMEN
Startpagina
Artikels
Kosten boekhouder
Energietips
Links
 BUSINESS LEADS
Aanbestedingen
Ontvang offertes
 ZOEKEN EN TOOLS
Btw-nummers
Btw berekenen
Overnames
Faillissementen
Gerechtelijke akkoorden
Oprichtingen
Bedrijfsinformatie
Woordenboek
Postcodes
Vertalingen
 GIDS EN TELEFOON
B2B Aankoopgids
Gele Gids Wereldwijd
Witte Gids
 ZONENUMMERS
België
Nederland
Frankrijk
Duitsland
Alle landcodes
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links

 
  ARTIKELS - DETAIL
Genereer meer internetverkeer naar je site

Wil je met de hulp van het internet meer winst genereren voor je kmo? Internet, winst, onderneming? Voor een succesvolle synergie tussen deze woorden heb je nog een woord nodig: internetverkeer.

Internetverkeer als zakelijke noodzaak
Elk artikel dat handelt over het succesvol zijn van een website of onderneming, zou het belang van het genereren van internetverkeer in de verf moeten zetten. Een aanzienlijke portie internetverkeer is nu eenmaal het meest essenti(le voor een succesvolle onderneming waarbij het internet de basis vormt.

Natuurlijk moet je eerst verzekeren dat je je klanten een geweldig product of een kwalitatieve dienst kan aanbieden. Ook een goede interne organisatie van je bedrijf is een must. Meteen daarna moet je de kern van de zaak onder de loep nemen: internetverkeer genereren naar je website.

Sta je op het punt om een website te (laten) ontwerpen voor je zaak? Houd dan meteen rekening met dit aandachtspunt zodat je het internetverkeer vanaf het eerste ogenblik ten volle kan benutten. Als je al een website hebt waarbij je denkt dat je niet genoeg verkeer genereert dan zou moeten, is het tijd om enkele aspecten opnieuw te bekijken.

In wat volgt, geven we je 7 tips die het internetverkeer naar je kmo-site aanzienlijk kunnen verhogen.

Wissel of ruil links met andere sites
Als je links met andere websites uitwisselt, halen beide partijen voordelen uit de inspanningen die jullie leveren om het websiteverkeer te verhogen. Linkt een website naar andere sites? Dan zorgt een verhoging van het internetverkeer van die ene site meteen ook voor meer verkeer naar de gelinkte sites. Zo zijn de inspanning 2 keer zo nuttig aangezien het lijkt of je allebei voor meer internetverkeer probeert te zorgen. Hoe meer links je uitwisselt met meer sites, hoe meer internetverkeer je mag verwachten.

Word lid van forums en communities
Tracht een deel van de markt te veroveren met het aantonen van je expertise en geloofwaardigheid. Dat kan door deel te nemen aan discussies op forums en van online communities. Pik er niet lukraak enkele discussiegroepen uit, maar ga op zoek naar communities  die tot je doelgroep behoren.

Als je een goede basis voor je site gevonden hebt, zullen mensen jou en je site vertrouwen. Meer nog, ze zullen hun vertrouwen ook verspreiden onder andere mensen. Het internetverkeer naar je kmo-site zal zo toenemen aangezien de bezoekers weten dat jij hen kan bieden wat ze nodig hebben.

Investeer in goede reclame met behulp van zoekmachines
Google AdWords en Yahoo! Search Marketing bieden ondernemers goede advertentiesystemen aan die erg populair zijn en je op die manier veel internetverkeer garanderen. Deze quasi onfeilbare manier ter verhoging van het internetverkeer kost wel wat geld. Laat dat je echter niet tegenhouden. Veel bedrijven hebben met deze zoekmachineadvertentiesystemen immers al heel wat successen geoogst.

Gebruik virale marketing
Virale marketing biedt je de mogelijkheid om nieuws te verspreiden over je bedrijf en je product zonder kosten of met minimale kosten. Deze marketingvorm lijkt wat op verborgen reclame. Je verbindt je bedrijfsnaam, product of link aan een bepaald medium zoals een grappige video, een vermakelijk spel, een interessant artikel, een roddel of gerucht. Op die manier worden mensen geprikkeld vanwege het creatieve en entertainmentgehalte van het medium waardoor ze het spontaan laten circuleren onder meer mensen.

Ga op zoek naar de juiste kernwoorden voor je content
Zoekmachines kijken uit naar bepaalde kernwoorden bij het selecteren van links voor hun resultatenpagina. Wil je hoog scoren in het lijstje met zoekmachineresultaten, dan is het opnemen van de juiste kernwoorden een belangrijke vereiste.

Schrijf artikels voor meer siteverkeer
Maak gebruik van andere sites die over hetzelfde onderwerp handelen als jouw site en onderneming. Schrijf bijvoorbeeld artikels voor andere websites. Je kan je eigen content schrijven of iemand inhuren die je content levert.

Een voorbeeld? Verkoop je auto-onderdelen dan kan je persberichten en artikels schrijven over auto’s en auto-onderdelen. Zorg er wel voor dat je op het einde van het bericht of artikel je onderneming, een verwijzing naar je producten of diensten en een link naar de website van je onderneming vermeldt.

Bied nieuwsbrieven aan
Als veel mensen weten wie je bent en wat je doet, en dit delen met vele anderen, dan zal je ondervinden dat dit publiek je een aanzienlijke hoeveelheid loyaal internetverkeer oplevert dat via mond-tot-mondreclame nog meer internetverkeer genereert. Als je de nieuwsgierigheid van je klanten weet te wekken, vormt dat voor hen een stimulans om je onbewust te helpen met meer verkeer richting je bedrijfssite. Dat kan met behulp van een of meerdere nieuwsbrieven die je aanbiedt aan je bezoekers.
 

Bron - NetOnline Redactie - Geplaatst op: 25/10/2007
© 2007 - NetOnline.be. Geen enkel artikel mag overgenomen worden zonder toestemming van NetOnline.be.

Meer artikels omtrent ondernemen
Dit artikel aanbevelen aan een vriend, kennis ?
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van derde websites en voor de inhoud van website waarnaar het linkt.

 

 

 
  ENI ENERGIELEVERANCIER
 AUDENAERT ACCOUNTANCY - BOEKHOUDKANTOOR
ACCTS
all-round accountants- en boekhoudkantoor met een professioneel team gevestigd in Melle.
 BESPAAR ENERGIE: BEDRIJF OF KANTOOR
Bespaar op je energiefactuur !
Ontdek tips om te besparen in je bedrijf op je energie zoals elektriciteit, gas, water...
 TOOLS EN ZOEKEN
Overnames
Volg online welke bedrijven te koop staan of klaar staan om over te nemen.
Faillisementen / Oprichtingen
Welke bedrijven gingen in België vorige maand failliet en welke bedrijven werden opgericht.
Postcodes en Posttarieven
Zoek via NetOnline Belgische postcodes op en de tarieven voor briefwisseling.
Vertalen
Bent u op zoek naar een vertaling ? Via onze vertaalmodules kunt u vertalen.
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z