logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 ONDERNEMEN
Startpagina
Artikels
Kosten boekhouder
Energietips
Links
 BUSINESS LEADS
Aanbestedingen
Ontvang offertes
 ZOEKEN EN TOOLS
Btw-nummers
Btw berekenen
Overnames
Faillissementen
Gerechtelijke akkoorden
Oprichtingen
Bedrijfsinformatie
Woordenboek
Postcodes
Vertalingen
 GIDS EN TELEFOON
B2B Aankoopgids
Gele Gids Wereldwijd
Witte Gids
 ZONENUMMERS
België
Nederland
Frankrijk
Duitsland
Alle landcodes
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links

 
  ARTIKELS - DETAIL
Zoekrobots belangrijk voor verkoop via internet.

Veel te weinig bedrijven in België hebben oog voor hun internetmarketing via zoekrobots. Er gaan gigantische budgetten naar de ontwikkeling van hun website en eventuele backoffice om hun website te onderhouden. Gelukkig zien we dat er meer en meer professionele websites op het internet verschijnen. De grotere KMO bedrijven in België beginnen eindelijk door te hebben dat het een must is om over een professionele website te beschikken. Uit statistieken blijkt dat potentiële kopers zeer veel belang hechten aan de look en feel van een bedrijfssite. Indien de website niet goed ontworpen is, veel te veel toeters en bellen bevat, haken potentiële klanten af.

 

Een goed ogende site is uiteraard een goed begin, maar hoe bereik je nieuwe klanten ? De traditionele manier van het webadres op alle bedrijfsdrukwerk te vermelden is inderdaad noodzakelijk. Wat niet vergeten mag worden is om hoog te scoren in zoekrobots zoals Google, Alta Vista, MSN, Yahoo, Lycos, AOL,…

 

Website optimaliseren

 

Google, waarschijnlijk nog altijd de best gebruikte zoekrobot, bevat zoveel pagina’s dat het dag na dag moeilijker wordt om hoog te scoren met die trefwoorden die belangrijk zijn voor uw onderneming. Er bestaan gespecialiseerde firma’s die SEO ( Search Engine Optimisation ) diensten verkopen aan bedrijven. Zij herbekijken de structuur van de website en zorgen ervoor dat het mogelijk wordt om hoog te scoren met de juiste zoektermen in zoekrobots. Dergelijke firma’s gaan de code van uw site, content, titel, trefwoorden,… in samenspraak met uw firma juist gaan plaatsen.

 

Neem deel aan Google AdWords

 

Google heeft momenteel een advertentieprogramma uit dat Google AdWords heet (https://adwords.google.com) . Dit kan de ideale manier zijn om potentiële klanten te winnen via het internet. In principe kunt u zich gratis aanmelden en een account aanvragen. U betaalt enkel indien uw advertentie geklikt wordt. U kunt zelf online uw advertentie opstellen en uw keywords bepalen. Dit is een manier om altijd zeker te zijn dat enkel geďnteresseerden klikken naar uw site. Indien er veel dezelfde adverteerders zijn voor dezelfde trefwoorden, is het mogelijk dat u meer zal moeten betalen per klik.

 

Keyword marketing

 

Stel u voor… U verkoopt computers. Personen die een zoekrobot gebruiken om bepaalde diensten en/of producten zoeken, zijn effectief op zoek naar het product dat zij intypen in de zoekbalk van de zoekrobot. Zij zullen het woord “computers” intypen omdat zij op zoek zijn naar computers en niet naar “printers”. Daarom is het belangrijk om met de belangrijkste keywords, waarmee u hoog wenst te scoren, in de eerste 20 resultaten van een zoekrobot te verschijnen. Probeer ook met verschillende combinaties hoog te  scoren zoals: “Goedkope computers” of “Kwalitatieve computers”. Het woord computer kan ook vervangen worden door “Desktop Computer” of “PC”.

 

Slimme titel en slagzin

 

Zorg er ook steeds voor dat de titel en de omschrijving van uw pagina in orde is. Elke website die opgenomen is in Google zijn webindex, heeft een blauwe titel. Een aantrekkelijke titel zal veel meer kliks genereren dan een saaie titel. Bv: U kunt opteren voor de titel “Computerwinkel uit Brussel” of “De goedkoopste computers uit Brussel”. Zorg er ook voor dat de omschrijving van de pagina ( aan te passen via de code van uw site ) kort, bondig en aantrekkelijk is.

 

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een greep van waarmee rekening moet gehouden worden om meer potentiële klanten naar uw site te laten klikken. Wij raden U aan om U te laten bijstaan door een gespecialiseerde SEO internetfirma. Een goede ranking in searchengines kan op termijn van goudwaarde zijn !

Bron - NetOnline Redactie - Geplaatst op: 24/11/2004
© 2007 - NetOnline.be. Geen enkel artikel mag overgenomen worden zonder toestemming van NetOnline.be.

Meer artikels omtrent ondernemen
Dit artikel aanbevelen aan een vriend, kennis ?
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van derde websites en voor de inhoud van website waarnaar het linkt.

 

 

 
  ENI ENERGIELEVERANCIER
 AUDENAERT ACCOUNTANCY - BOEKHOUDKANTOOR
ACCTS
all-round accountants- en boekhoudkantoor met een professioneel team gevestigd in Melle.
 BESPAAR ENERGIE: BEDRIJF OF KANTOOR
Bespaar op je energiefactuur !
Ontdek tips om te besparen in je bedrijf op je energie zoals elektriciteit, gas, water...
 TOOLS EN ZOEKEN
Overnames
Volg online welke bedrijven te koop staan of klaar staan om over te nemen.
Faillisementen / Oprichtingen
Welke bedrijven gingen in België vorige maand failliet en welke bedrijven werden opgericht.
Postcodes en Posttarieven
Zoek via NetOnline Belgische postcodes op en de tarieven voor briefwisseling.
Vertalen
Bent u op zoek naar een vertaling ? Via onze vertaalmodules kunt u vertalen.
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z