logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 LIFESTYLE
Startpagina
 RUBRIEKEN
Beauty & Verzorging
Gezondheid
Kind & Opvoeding
Sport & Beweging
Baby
Seks & Relatie
Etiquette
Rich & Famous
Mode
Bekende personen
Dieet & Voeding
Mysteries & Weetjes
 DATING
Dating
 CALCULATORS
BMI calculator
BMR calculator
Calorie calculator
Caloriemeter
Streefhartslag meter
 LINKS
Gezondheid
Lifestyle
Kunst
Hobby
Spiritualiteit
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links

 
  ARTIKELS - DETAIL
Hoe mooie vingernagels verkrijgen en houden ?

Mooie nagels en handen zijn onontbeerlijk voor je uiterlijk en voor de algemene verzorging van je lichaam. Meestal verraden de handen en nagels welk type persoon je bent, wat je beroep is, ben je veel gestresseerd, Ö

Bijt niet op je nagels
Probeer zo weinig mogelijk op je nagels te bijten. Dagelijks gebruiken we veel onze handen, en vingers welke in aanraking komen met bacteriŽn. Nagelbijters lopen hierdoor meer kans om een mondinfectie op te lopen. Kun je het nagelbijten niet laten, probeer dan enkele hulpmiddeltjes of was meer je handen.

Witte nagels verkrijgen
Om witte nagels te verkrijgen kan je een wit nagelpotlood gebruiken welke je aanbrengt onder je nagels. Je kan je nagels ook weken in een warm zeepsopje met een kopje waterstofperoxide. Regelmatig met een nagelkniptang het vuil vanonder je nagels halen, helpt ook uiteraard.

Regelmatig vijlen en borstelen
Vijl regelmatig je nagels. Ze knippen is minder aangewezen omdat er dan scheurtjes kunnen ontstaan. Ook kunnen er scherpe randen ontstaan welke dan toch bijgevijld moeten worden. U kunt de nagels en vingers ook reiningen met een zacht nagelborsteltje.

Verzorg de nagelriem
Verzorg op regelmatige wijze de nagelriem. De nagelriem vormt het uiteinde van de nagelplooi. De nagelriem beschermt de matrix (nagelplaat) tegen het indringen van bacteriŽn, virussen, schimmels en chemicaliŽn. De verzorging van de nagelriemen zorgt niet alleen voor mooie nagels, maar je houdt ze daarmee ook gezond.

Gespleten nagels voorkomen
Gespleten nagels komen het meest voor tijdens warme zomerdagen. Handen komen dan extra vaak met zon en water in contact en hierdoor verdampt het natuurlijk nagelvocht. Om gespleten nagels te voorkomen, gebruik je het best een vochtinbrengende crŤme welke je aanbrengt na het wassen van je handen. Gespleten nagels kunnen ook voorkomen worden door je voeding aan te passen en extra vitaminen op te nemen. Ook het regelmatig vijlen van te lange nagels kunnen het splijten voorkomen. Er bestaan ook speciale balsems welke de nagels opnieuw sterk, soepel en zacht maken. Zij reguleren als het ware het natuurlijk nagelvocht.

De nagels lakken met het juiste product
Vooraleer je je nagels lakt, reinig je ze het best met een remover. Deze zorgt ervoor dat alle vuil van de nagels worden weggenomen zoadat de nagellak mooi en effen kan geplaatst worden. Je kan het best een nagellak kiezen welke het best bij je persoonlijkheid past. Probeer de nagellak zo mooi en gelijk mogelijk aan te brengen. Tijdens het lakken is het aangeraden om de nagelriem niet aan te raken. Probeer een methode te vinden om de nagellak zo goed en snel mogelijk aan te brengen. Aangezien nagellak snel droogt, is te veel over en weer borstelen niet aangewezen. Als bescherming van de nagellak, kan je steeds een blanke toplak aanbrengen.

Gebruik ook steeds een nagellak welke de nagelplaat niet uitdroogt maar voedt en hydrateerd.

Verwijder altijd je nagellak
Verwijder de nagellak met een acetonvrije nagellak remover. Tijdens het lakken kun je eventuele vlekken met een wattenstaafje met wat remover schoonmaken.

Gebruik steeds handschoenen
Indien je zwaar werk in de tuin gaat doen of je handen komen veel in contact met reinigingsmiddelen, is het aangeraden handschoenen te dragen.

Nailstudio en manicure
Een regelmatig bezoek aan de nagelstudio houden je nagels en handen in topconditie. Bij professionele nagelstudioís werken mensen die je ook advies kunnen geven i.v.m. kunstnagels en algemene handverzorging. Zij kunnen ook zeer vlot kunstnagels plaatsen zoals acryl-nagels, gel-nagels of fiberglas-nagels.

Bron - NetOnline Redactie - Geplaatst op: 30/12/2009
© 2007 - NetOnline.be. Geen enkel artikel mag overgenomen worden zonder toestemming van NetOnline.be.

Meer artikels omtrent lifestyle en gezondheid
Dit artikel aanbevelen aan een vriend, kennis ?
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van derde websites en voor de inhoud van website waarnaar het linkt.

 

 
 ADVERTISING
 TOOLS & ZOEKEN
Interessante artikels
Ontdek leuke en interessante artikels omtrent relatie, seksualiteit, lifestyle, kinderen,...
Vind de date van je leven
Op zoek naar een partner of vrijgezel voor een relatie of vriendschap ?
Bereken je BMI
Bereken via NetOnline.be js BMI. Is je BMI goed of kan je hem verbeteren ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z