logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 LIFESTYLE
Startpagina
 RUBRIEKEN
Beauty & Verzorging
Gezondheid
Kind & Opvoeding
Sport & Beweging
Baby
Seks & Relatie
Etiquette
Rich & Famous
Mode
Bekende personen
Dieet & Voeding
Mysteries & Weetjes
 DATING
Dating
 CALCULATORS
BMI calculator
BMR calculator
Calorie calculator
Caloriemeter
Streefhartslag meter
 LINKS
Gezondheid
Lifestyle
Kunst
Hobby
Spiritualiteit
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links

 
  ARTIKELS - DETAIL
Lindsay Lohan treedt in de voetsporen van Paris Hilton en Britney Spears

Lindsay Lohan is goed op weg om in het lijstje ‘special female stars’ opgenomen te worden. De twintigjarige actrice-zangeres kan zo in het illustere gezelschap van Britney Spears en Paris Hilton vertoeven. 

Lindsay Lohan, van de wieg naar de set
Lindsay Lohan wordt op twee juli 1986 geboren in New York. De Amerikaanse slaagt er in om in geen tijd een heus kindsterretje te worden. Ze is slechts drie jaar als ze meespeelt in een reclamespot voor Ford. Het piepjonge model heeft de smaak te pakken en is nadien te bewonderen in tientallen commercials. Niet veel later volgen de 'echte' rollen in soaps zoals 'As The World Turns', 'Guiding Light' en het populaire 'Another World'. Als tiener speelt ze bovendien mee in de films 'Life Size' en 'Get a Clue'.

Op twaalfjarige leeftijd wordt haar een rol aangeboden in de remake van de Disney-klassieker 'The Parent Trap' waar ze aan de zijde van Dennis Quaid verschijnt. In een klap is de jonge actrice met het mooi snoetje bekend bij het grote publiek. In 2003 verschijnt ze alweer op de filmset. Opnieuw speelt ze mee in een remake van een filmklassieker: 'Freaky Friday'. Ze schittert samen met Jamie Lee Curtis op het witte doek. Voor haar prestatie sleept de bevallige brunette een MTV Movie Award in de wacht. Nadien volgen nog hoofdrollen in 'Confessions of a Teenage Drama Queen', 'Mean Girls', 'Herbie Fully Loaded', 'Bobby' en 'Georgia Rules'.

Lindsay Lohan, fulltime actrice en zangeres
Tijdens het draaien van de film 'Freaky Friday' krijgt Lindsay de muzieksmaak te pakken. Zo staat ze in voor de zang van de song 'Ultimate' die voor diezelfde film gebruikt wordt. Niet veel later krijgt Linds zelfs een platencontract aangeboden.

In december 2004 verschijnt haar debuutalbum ‘Speak’. De plaat is meteen goed voor een plaats in de top vijf in de Amerikaanse charts. Het nummer 'First' is zelfs de titelsong van de bioscoopfilm 'Herbie Fully Loaded'. Na dit succes blijft een tweede album niet lang uit. Al snel wordt ‘A Little More Personal’ op de markt gebracht.

Lindsay Lohan, drank, drugs & anorexia 
Terwijl de carričre van La Lohan van een leien dakje lijkt te lopen, kent haar privé-leven ups en downs. Zo valt het sterretje maar liefst bijna twintig kilo af en kampt ze duidelijk met anorexia. In de wandelgangen wordt er ook gefluisterd dat LiLo niet vies is van drugs. In een openhartig interview met Vanity Fair bekent ze dat ze met een anorexia -en drugsprobleem kampte.

Terwijl iedereen denkt dat de schoonheid opnieuw aan de beterhand is, haalt ze echter opnieuw de krantenkoppen. Zo wordt de actrice gespot op tal van jetset-feestjes waar ze geen enkele moeite ondervindt om meerdere glaasjes alcohol te verorberen. Meer zelfs, de 20-jarige wordt opgenomen in een afkickkliniek in Los Angeles om haar drankprobleem in te dijken en te behandelen.

Nadat ze de rehab verlaten heeft, wordt ze gespot aan de zijde van niemand minder dan Robbie Williams. En net zoals Britney Spears wordt Lindsay meerdere malen door de paparazzi gefotografeerd zonder slipje. Benieuwd wat de toekomst brengt voor dit twintigjarige poppetje…

Bron - NetOnline Redactie - Geplaatst op: 29/3/2007
© 2007 - NetOnline.be. Geen enkel artikel mag overgenomen worden zonder toestemming van NetOnline.be.

Meer artikels omtrent lifestyle en gezondheid
Dit artikel aanbevelen aan een vriend, kennis ?
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van derde websites en voor de inhoud van website waarnaar het linkt.

 

 
 ADVERTISING
 TOOLS & ZOEKEN
Interessante artikels
Ontdek leuke en interessante artikels omtrent relatie, seksualiteit, lifestyle, kinderen,...
Vind de date van je leven
Op zoek naar een partner of vrijgezel voor een relatie of vriendschap ?
Bereken je BMI
Bereken via NetOnline.be js BMI. Is je BMI goed of kan je hem verbeteren ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z