logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 LIFESTYLE
Startpagina
 RUBRIEKEN
Beauty & Verzorging
Gezondheid
Kind & Opvoeding
Sport & Beweging
Baby
Seks & Relatie
Etiquette
Rich & Famous
Mode
Bekende personen
Dieet & Voeding
Mysteries & Weetjes
 DATING
Dating
 CALCULATORS
BMI calculator
BMR calculator
Calorie calculator
Caloriemeter
Streefhartslag meter
 LINKS
Gezondheid
Lifestyle
Kunst
Hobby
Spiritualiteit
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links

 
  ARTIKELS - DETAIL
Wendy Van Wanten, populairder dan ooit!

Wendy Van Wanten is niet meer van het televisiescherm weg te denken. Nu ze haar man gevonden heeft, verschijnt er binnenkort een nieuwe docureeks over de rondborstige zangeres. Dat het programma opnieuw een succes zal worden, daar lijkt niemand aan te twijfelen. Reden te meer om het fenomeen Wendy eens van nabij te bekijken...

Iris Vandenkerckhove, model en beginnende zangeres
Wendy Van Wanten werd als Iris Vandenkerckhove geboren op 6 februari 1960 in Oostende. Al op erg jonge leeftijd is ze gebeten door de muziekmicrobe en vervoegt ze de rangen van het Oostendse Tonado-koor. Na haar middelbare schooljaren vat ze hogere studies aan, maar al snel moeten de boeken wijken voor een nieuwe passie: ze wordt professioneel model.

Het 19 jarige fotomodel oogst -zowel nationaal als internationaal- heel wat succes, en is op tal van catwalks te bewonderen. Meer nog, al snel slaagt ze er zelfs in om in gerenommeerde tijdschriften als Vogue en Elle te verschijnen. In 1986 neemt ze deel aan de Baccara-beker. Haar verschijning is niet onopgemerkt gebleven en ze kaapt er de hoofdprijs weg. Een jaartje later brengt Iris haar eerste single op de markt: 'Panne de Coeur'. 

Iris Vandenkerckhove alias Wendy Van Wanten
Terwijl Iris lustig verder werkt aan haar zangcarrière, wordt ze door de Nederlandse televisiemaker Jef Rademakers gevraagd om mee te werken aan een nieuw televisieprogramma, de Pin-Up Club. Zoals de naam doet vermoeden is het programma eerder 'pikant' te noemen, zeker gezien de tijdsgeest in Vlaanderen. Ze gaat echter op het aanbod in en neemt in het lichterotische programma de brievenrubriek voor haar rekening.

Zo maken niet alleen onze noorderburen maar ook heel Vlaanderen kennis met een nieuw fenomeen: Wendy Van Wanten. Alhoewel maar weinig mensen openlijk durven toe te geven naar het laatavondprogramma te kijken, kent haast iedereen de nieuwe stoeipoes uit Vlaanderen. De brievenrubriek is dan ook op haar lijf geschreven: met een zwoele stem en een licht uitdagende klederdracht slaagt ze er als geen ander in om de kijkers aan het scherm te kluisteren. In een mum van tijd is het rondborstige model hét gespreksonderwerp in Vlaanderen en Nederland...

Wendy Van Wanten, zangeres en actrice
Dat haar optreden in de Pin-Up Club niet onopgemerkt gebleven is, blijkt al snel na de laatste aflevering van het programma. Vlaanderens nieuwste sekssymbool is bijzonder gegeerd in het mediawereldje. Naast de prettig gestoorde TV1-reeks 'Lava', met Herr Seele, Kamagurka en Eddy Wally in de hoodrollen, speelt ze bij VTM ook mee in 'Meester', de spin-off van het populaire 'Meester, hij begint weer' dat op de openbare zender hoge ogen gooide.

Ondertussen brengt ze, dit keer onder de naam Wendy Van Wanten, een aantal nieuwe singles op de markt. De artiestennaam Iris lijkt definitief naar de achtergrond verwezen want ook voor haar debuutalbum 'Verliefd' gebruikt ze haar 'tweede naam' Wendy Van Wanten. Meteen ook de start van een succesvolle reeks singles en albums. De elpee 'Blijf nog 1 nacht' haalt zelfs goud.

Wendy Van Wanten, braaf meisje in de Playboy
Ook de makers van het bekende blootblad Playboy zien in Wendy Van Wanten de perfecte covergirl. Het blad, dat iedereen koopt voor de interviews, slaagt er in om de zwartharige schone te strikken en het nummer is meteen een schot in de roos. Alhoewel de actrice-zangeres niet echt bloot gaat, is de illusie voldoende om een topverkoop in Vlaanderen en Nederland te genereren.

Wendy Van Wanten, goede vriendin van prins Laurent
Dat Wendy Van Wanten niet enkel bij de gewone man gesmaakt wordt, blijkt op een modeshow van de Belgische ontwerper Gerald Watelet. Ze komt er met niemand minder dan prins Laurent in gesprek. Na deze intense ontmoeting volgen al snel meerdere (geheime) afspraakjes. Wanneer Wendy zwanger blijkt te zijn na haar knipperlichtrelatie met de rebelse prins, ziet de roddelpers in Laurent de vader van haar baby. Wendy én het koningshuis ontkennen echter formeel...

Wendy Van Wanten, ster op de dansvloer én het scherm
Naast haar muzikale optredens timmert Wendy verder aan haar televisiecarrière. Zo laat ze zich van haar beste kant zien in het populaire dansprogramma 'Sterren op de dansvloer'. Wanneer echter blijkt dat er een nieuw programma op VTM verschijnt waarbij Wendy op zoek gaat naar een man, fronsen heel wat mensen de wenkbrauwen. Wendy die een man zoekt, het lijkt een bizarre stelling. Dat haar zoektocht dan ook nog eens voor de ogen van televisiekijkend Vlaanderen verloopt, zorgt voor de nodige achterklap. Uiteindelijk bezwijkt de trotse mama van Clément en Dylan voor de West-Vlaming Frans Van Coppenolle.

Wendy Van Wanten, Peter Pan en verwanten
Na eerdere rollen in succesvolle musicals als 'Romeo & Julia' en 'De Kleine Zeemeermin' is Wendy dit keer te bewonderen als Mrs. Darling in Peter Pan. Een rol die haar op het lijf geschreven is. Daarnaast leent ze haar zwoele stem aan een Norma Jean, een figuurtje uit de nieuwste animatiefilm 'Happy Feet'.

Maar ook aan het immense succes van de televisiereeks 'Wie wordt de man van Wendy' wordt een vervolg gebreid. Bij de start van het nieuwe jaar presenteert de Vlaamse commerciële omroep namelijk 'Wendy & Verwanten'. In deze docureeks kan je, naar analogie met 'de Pfaffs', het reilen en zeilen volgen ten huize Vandenkerckhove. Benieuwd of een zekere Frans daar nog steeds deel van uit maakt...        

Bron foto: www.wendyvanwanten.be     

Bron - NetOnline Redactie - Geplaatst op: 28/12/2006
© 2007 - NetOnline.be. Geen enkel artikel mag overgenomen worden zonder toestemming van NetOnline.be.

Meer artikels omtrent lifestyle en gezondheid
Dit artikel aanbevelen aan een vriend, kennis ?
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van derde websites en voor de inhoud van website waarnaar het linkt.

 

 
 ADVERTISING
 TOOLS & ZOEKEN
Interessante artikels
Ontdek leuke en interessante artikels omtrent relatie, seksualiteit, lifestyle, kinderen,...
Vind de date van je leven
Op zoek naar een partner of vrijgezel voor een relatie of vriendschap ?
Bereken je BMI
Bereken via NetOnline.be js BMI. Is je BMI goed of kan je hem verbeteren ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z