Kerrie: India bij ons gebracht… Kerrie of curry wordt in onze keuken als kant-en-klaar specerij gebruikt in verschillende gerechten maar als je echt wilt koken moet je dit artikel lezen…
Basilicum: Het koningskruid Kan je je de mediterrane keuken en in het bijzonder de Italiaanse voorstellen zonder basilicum? Al in de middeleeuwen bracht men dit gewas van Zuid-Azië naar Europa waar het de treffende naam koningskruid kreeg, afgeleid uit het Grieks...
Voor mensen die moordend héét wensen te eten! Voor mensen waarvan het eten niet pikant genoeg kan zijn is er een bedrijf dat tegemoet komt aan hun wensen. Naast de standaard sauzen is er zelfs ééntje bij waarvan meerdere dokters zeggen dat ze dodelijk kan zijn...
De medische wonderen van knoflook ! Knoflook is in onze keuken niet meer weg te denken. Het geeft smaak aan onze recepten en het houdt volgens de legende vampieren buiten. Dat knoflook ook veel lichamelijke kwaaltjes kan bestrijden is minder geweten...