logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Aardappelsalade
Keuken Belgische keuken
Bereidingstijd 35 minuten
Aantal personen 3
Ingrediënten:
Aardappelen (gestoomd)
1 blikje tonijn
½ blikje maïs
4 augurken
1 ui
Een paar gedroogde tomaten
5 à 6 surimisticks
2 wortels (gekookt)
bieslook
Mosterd
Citroensap
¼ Peterselie
Peper en zout

Evt. mayonaise
Bereidingswijze:
Voor de sier radijsjes, rauwe wortels in reepjes, slabladeren, witlofblaadjes, zwarte kaviaar, rode kaviaar, plakjes augurk, plakjes sinaasappel en druiven of olijven.

Stoom de aardappelen met schil. Schil ze als ze gaar zijn en snij ze in kleine blokjes. Voeg een beetje olie van de tonijn toe en doe dan de uitgelekte tonijn erbij. Voeg dan de uitgelekte maïs, in blokjes gesneden augurken, ui, gedroogde tomaten, surimi en wortels toe. Snijd de bieslook en peterselie fijn en voeg die toe. Voeg mosterd, citroensap, zout en peper naar smaal toe.

Leg de gewassen en droge slablaadjes in een kring in het midden van een bord. Plaats de aardappelsalade in het midden ervan door het in een kom te doen en dan op het bord om te keren. Besmeer de zijkant en bovenkant met mayonaise. Doe de plakjes augurk aan de zijkant en versier de bovenkant met kaviaar en wortelslierten. Rangschik de gewassen en droge witlofblaadjes zoals op de foto en vul ze met de tarwesalade. Versier het naar eigen fantasie!

Het spijt me dat de ingredienten niet precies naar hoeveelheid genoteerd zijn. Ik doe alles gewoon uit de hand en door te proeven zie ik of er nog iets bij moet of niet.
Aantal raadplegingen: 22116
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z