logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Geflambeerde scampi
Keuken Belgische keuken
Bereidingstijd 30 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
24 scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd ,
1 kleine ui,
1 teentje knoflook
2 grote tomaten,
1 kleine rode paprika,
2 tl currypoeder,
4 el ketchup,
2,5 dl room
scheut cognac,
olijfolie,
peper&zout (pezo)
Bereidingswijze:
Twee inkepingen maken in de kop van de tomaten, de tomaten 10 tellen in kokend water dompelen, verfrissen in ijskoud water, vel en de zaden verwijderen.
Het vlees in blokjes snijden.
De paprika doormidden snijden, het zaad verwijderen en het vlees in fijne blokjes snijden.
Ui en knoflook versnipperen en stoven in olijfolie tot de ui glazig is.
De scampi kort meebakken, uit de pan halen.
Giet een scheut cognac in de hete pan en laat het vuur in de pan slaan (pas op voor de vlam, niet onder de dampkap).
Voeg blokjes tomaat en paprika toe en stoof de groenten kort.
Doe de curry en ketchup in de pan en roer alles om.
Voeg de room toe en breng de saus al roerende aan de kook, kruid af met pezo.
Scampi in de saus leggen, even omroeren.
Dien op met geroosterde toast of geroosterd Frans brood, eventueel ingestreken met een teentje knoflook. Gezond maar…..snifsnif.
Aantal raadplegingen: 12131
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z