logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
California cocktail
Keuken Amerikaanse keuken
Bereidingstijd 30- 60 minuten minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
2 grote grapefruits
1 klein blikje krab
50 g rozijnen
1 el whisky
1 tl paprikapoeder
snufje cayennepeper
sap van 1 citroen
1 eierdooier
1 tl mosterd
1/4 l olie
peper en zout
Bereidingswijze:
Snijd de grapefruits doormidden. Hol ze met een gebogen grapefruitmesje voorzichtig uit en snijd zorgvuldig de velletjes weg. Verdeel het vruchtvlees in blokjes, laat het op een zeef uitlekken en vang het sap op. Laat de krab uitlekken en verwijder het kraakbeen. Laat de rozijnen in een gesloten potje in de whisky weken.

Maak een mayonaise van de dooiers, mosterd, olie, peper en het zout. Snijd de avocado doormidden, wip de pit eruit en wrijf het uitgeholde vruchtvlees door een zeef. Roer deze puree dan meteen door de mayonaise en doe er het citroensap met een vleugje cayennepeper doorheen. Roer hier de rozijnen met whisky plus het uitgelekte grapefruitsap nog doorheen, proef of de smaak naar uw zin is en meng stukjes grapefruit, stukjes krab en de saus luchtig door elkaar.
Aantal raadplegingen: 15221
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z