logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Braziliaans picknicksalade
Keuken Braziliaanse keuken
Bereidingstijd 45 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
100 gram pladijsfilet
100 gram kabeljauwfilet
100 gram schelvisfilet
100 gram forelfilet
100 gram doperwten (diepvries)
100 gram champignons
1 kropsla
4 zoetzure augurkjes
enkele takjes peterselie
2 hardgekookte eieren
1 dl droge witte wijn
het sap van 1/2 citroen
1 koffielepel kristalsuiker
25 gram boter

voor de saus:

1 dl yoghurt
1 dl zure room
30 gram mayonaise
een snuifje cayennepeper
enkele druppels tabasco
peper en zout
Bereidingswijze:
Dit verfrissend gerecht is een zomerse verleiding.

De diepvrieserwten een vijftal minuten koken in een weinig gesuikerd en gezouten water.
Afkoelen onder koud stromend water en goed laten aflekken.
De visfilets in grote stukken snijden, met citroensap besprenkelen, kruiden met zout en tien minuten in de koelkast laten trekken.
De champignons schoonmaken, in plakjes snijden en in een beboterde ovenschaal leggen.
De peterselie wassen en hakken, over de champignons verdelen en de stukken vis erop schikken. Overgieten met de witte wijn en de schaal 15 minuten in een voorverwarmde oven op 220░ C zetten.
Uit de oven halen en laten afkoelen in het pocheervocht.

Voor de saus:
Twee eetlepels pocheervocht mengen met de mayonaise, de yoghurt en zure room.
Pittig kruiden met zout, peper, cayennepeper en tabasco.
De augurken in reepjes snijden.
De hardgekookte eieren in partjes snijden.
De sla op een schaal leggen, de reepjes augurk en de stukjes visfilet erop schikken en bestrooien met de plakjes champignons en de doperwten.
Overgieten met de saus en garneren met hardgekookt ei en peterselie. Koud serveren.
Aantal raadplegingen: 17394
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z