logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Bloodbronx & Runder-kipsaté
Keuken Belgische keuken
Bereidingstijd 60 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
3/6 gin,
1/6 vermouth dry,
2/6 sap van bloedsinaasappel,
250g biefstuk,
250g kipfilet.
Marinade: 2eetl. sojasaus, 1eetl. witte azijnwijn, 1eetl. zonnebloemolie,
1theel. gemalen koriander, 1theel. cayenepeper, 1theel. gemberpoeder,
1theel. suiker.
Pindasaus: 1½eetl. zonnebloemolie, 175g ongezouten pinda’s,
2 teentjes knoflook, ½theel. chilipoeder, 1theel. gemberpoeder,
1theel. bruine suiker, zout, 1eetl. citroensap, 350ml kippenbouillon,
2eetl. fijn paneermeel.
Bereidingswijze:
Meng alle ingrediënten en serveer over ijsblokjes. Leg satéstokjes in het water.
Doe de pinda’s in een plastiek zakje en rol met de deegrol tot ze fijn zijn.
Snijd het vlees in reepjes en roer er grondig de ingrediënten voor de marinade door . Marineer minsten 1 uur.
Maak de pindasaus: verhit de olie in de pan en roerbak de droge ingrediënten (pinda’s, geperste knoflook, kruiden en suiker) bruin. Roer en citroensap en kippenbouillon door en kook het mengsel een beetje in. Voeg voldoende paneermeel toe om de saus op dikte te brengen. Laat afkoelen.
Steek het rund en kippenvlees afwisselend op de satéstokjes. Leg ze dan elke kant 2-3 min onder een voorverwarmde grill. Dien warm op met pindasaus.
Aantal raadplegingen: 11869
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z