logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Californische koolsalade
Keuken Amerikaanse keuken
Bereidingstijd 60 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
1/2 witte kool
zout
1 l water
2 bananen
sap van een citroen
2 sinaasappelen
2 eetlepels rozijnen

Voor de marinade :
2 eetlepels ma´solie
1 eetlepel honing
sap van een halve sinaasappel
zout
peper

Om te garneren :
1 sinaasappel
Bereidingswijze:
Witte kool schoonmaken, harde stronk verwijderen, wassen en de bladeren loshalen.
Water met zout aan de kook brengen, koolbladeren toevoegen en 5 minuten blancheren.
Laten uitlekken en in repen snijden.
Geschilde bananen in plakjes verdelen, in een schaal doen en met citroensap besprenkelen.
Sinaasappelen schillen (witte vel goed verwijderen) en in stukken snijden.
Heet water over de rozijnen gieten;
Met keukenpapier droogdeppen.
Witte kool, sinaasappelen, rozijnen en bananen vermengen.
Voor de marinade :
Ma´solie, honing, sinaasappelsap en peper door elkaar roeren.
Over de salade schenken en afgedekt 60 minuten in de koelkast laten intrekken.
Voor de garnering de gewassen sinaasappel in dunne schijfjes snijdenn, pitten verwijderen en op de salade schikken.
Geef er roggebrood en boter bij.
Aantal raadplegingen: 17590
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z