logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Bladerdeegtaartjes met gerookte heilbot en sabayon
Keuken Italiaanse keuken
Bereidingstijd 45 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
1 pakje kant-en klare bladerdeeg
1 eierdooier om te bestrijken
2 el sesamzaad
1 stengel bleekselderij
5 radijsjes
1 kleine venkel
50 g walnoten, grofgehakt
1 dl droge schuimwijn
50 g boter
3 eierdooiers
peper en zout
100 g gerookte heilbot
een bosje waterkers
Bereidingswijze:
rol het bladerdeeg uit in een cirkel van 1cm dik en bevochtig lichtjes met koud water.
Snij de cirkel in vier stukken en leg die op een bakplaat.
Bestrijk elk stuk met de losgeklopte eidooier en bestrooi ze dan met de sesamzaadjes.
Bak de bladerdeegtaartjes 20 minuten in een op 200░C voorverwarmde oven.
Snij e bleekselderij, de radijsjes en de venkel in stukjes.
Meng de walnoten met een eetlepel van de schuimwijn en voeg al roerend de boter toe.
Klop de eidooiers au bain marie schuimig met de rest van de schuimwijn.
Voeg beetje bij beetje de walnotenboter toe en breng op smaak met peper en zout.
Laat het ei-botermengsel (= sabayon) opstijven in de koelkast.
Beleg de afgekoelde bladerdeegtaartjes met gerookte heilbot, de fijngesneden groenten en de waterkers.

Serveer met de sabayon.
Aantal raadplegingen: 16036
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z