logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Caesar Salade
Keuken Franse keuken
Bereidingstijd 25 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
2 eieren
1 worcestershiresaus
2 tenen knoflook
1 kleine krop ijsbergsla
1 deciliter olijfolie
1 kleine krop andijvie
2 sneetjes oud witbrood
4 ansjovisfilets (blikje)
1 liter citroen
2 eetlepels parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
Kook de eieren in 8 minuten bijna hard.

Pers l teen knoflook boven een kommetje uit. Roer er 3 eetlepels olijfolie door.

Snijd het brood in blokjes. Verhit de knoflookolie in een koekenpan en bak de blokjes brood goudbruin. Laat deze croutons op keukenpapier uitlekken.

Pers de citroen uit. Pers de andere teen knoflook boven een kommetje uit en roer de rest van de olie met het citroensap en enkele druppels Worcestershiresaus erdoor tot een homogene dressing ontstaat.

Was de ijsbergsla en de andijvie en sla de kroppen goed droog. Snijd de bladeren in grove repen. Schep de ijsbergsla en de andijvie in een slakom voorzichtig door elkaar.

Pel de eieren en snijd ze in vieren.

Snijd de ansjovisfilets in stukjes.

Verdeel de eieren en de ansjovis over de sla. Sprenkel de dressing erover en strooi de kaas erover. Strooi op het laatst de croutons erover.
Aantal raadplegingen: 52304
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z